Radio Balkanfox

RASKRINKAVANJE DO KOSKE! Večeras Ermina stiže u ‘Narod pita’ da otkrije SVE TAJNE bivših cimera, a u jeku poslednje GEJ AFERE koja ga prati pojaviće s


Biće burno i dramatično!

Gosti voditelja Darka Tanasijevića u sinoćnjoj emisiji “Narod pita” bili su Milica Kemez i Bora Santana, a popularni šoumen je, između ostalog, pričao i o poslednjoj gej aferi u kojoj se našao. Naime, na društvenim mrežema pojavile su se prepiske sa popularne gej aplikacije za upoznavanje, a jedan od aktera bio je Bora, dok je drugi bio Nenad Lazić Neca. Bora je izneo sumnju da je njegov profil napravio upravo Neca, a sada je došlo vreme da saznamo i njegovu stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Neca večeras stiže u “Narod pita”, gde će pričati i o ovoj temi.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Osim Neca, u studio stiže i Ermina Pašović, koja je spremna da otkrije sve što je saznala o svojim nekadašnjim cimerima. Jedno je sigurno, i večeras nas očekuje uzbudljivo veče puno preokreta.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i bivše zadrugare pitate sve ono što ste oduvek želeli! Vaš domaćin ove noći biće voditeljka Ivana Šopić!

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: M. P.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar