Radio Balkanfox

Rasta ŠOKIRAO izjavom pa OTKRIO šta ga čeka U KUĆNOM PRITVORU!

Podelite ovu vest


youtube.com/printscreen

Stefan Đurić

Nakon četiri meseca u zatvoru, Rasta je dane provodio na slobodi, a uskoro bi trebalo da dobije i nanogicu. Reper je otkrio i kakvi su mu planovi pre kućnog pritvora koji ga očekuje, ali i šta bi ponovio sa bivšom suprugom i pevačicom Anom Nikolić.

Iskren da budem, sada je već izvesno da ću uskoro dobiti nanogicu, kada dođe do toga život će mi se totalno promeniti. Trudim se da završim sve obaveze s tim da imam malo vremena – iskreno je rekao Rasta za “Alo” i otkrio koja ga promena očekuje tokom izdržavanja kućnog pritvora.

Verovatno neću moći da pravim koncerte, ali moći ću da stvaram muziku, a meni je to najbitnije – ispričao je on i dodao da iako neće biti nastupa njegova finansijska situacija neće biti ugrožena.

e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Posvetiće se stvaranju muzike za vreme kućnog pritvora

To što ne nastupam neće ugroziti moju finansijsku situaciju. Dugo sam na javnoj sceni, jako dobro zarađujem i umem da raspolažem novcem. Iskreno, radovao sam se pauzi i prijao mi je period bez nastupa jer sam više uspeo da se posvetim sebi i stvaranju muzike – rekao je on i otkrio kako se sa bivšom suprugom slaže u roditeljstvu.

Ana i ja imamo veoma usaglašen raspored oko čuvanja Tare. Trudimo se da se prilagodimo obavezama, ali jako se dobro dogovaramo – ispričao je Rasta i prokomentarisao svetski trend prema kojem bivši supružnici prave decu iako nisu zajedno.

instagram.com/ananikolicofficial

Održava skladan odnos sa bivšom suprugom

Pa mislim da još nismo toliko poludeli da pravimo dete, a nismo zajedno, mada nikad se zna. Ispadaju nam lepa deca, a i dobri smo u roditeljstvu, tako da, ko zna, moguće je da će doći i do toga da imamo još jedno dete – priznao je reper, te otkrio na koga podseća ćerkica.

Čini mi se da Tara više liči na Anu, iako dosta ljudi govori da liči na mene i da ima moj karakter. To se naravno kod dece menja, još je mala. Ne bih voleo da bude tvrdoglava kao ja, voleo bih da bude smirenija.

Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar