Razgolitio se, pa pokazao HUMANOST NA DELU! Zvezda Granda će vam SPREMITI VEČERU, ukoliko uradite OVO!

Podelite ovu vest


I.H.R |

Dok Teodora Džehverović snima čestitke za rođendan i za to traži 500 evra,Sloba Radanović čini isto u zamenu za novac koji ide u humanitarne svrhe, a ovogodišnji takmičar “Zvezda Granda” Žarko Madžić došao je na bolju ideju da pomogne bolesnoj deci.

Žarko Madžić
Žarko Madžić • Instagram

Naime, najveći zavodnik ovogodišnje sezone, kako su ga prozvali u takmičenju, rešio je da se “ponudi” svojim pratiocima u zamenu za deset humanitarnih poruka koje idu za lečenje dece.

On je na svom Instagram profilu obavio video na kom sa keceljom i go do pasa kuva, a ukoliko želite da to čini kod vas u kući, potrebno je da mu pošaljete dokaz, deset humanitarnih poruka, i Žarko stiže na vašu adresu.

Iako ga bombarduju komentarima i porukama da jedva čekaju da im upravo on spremi obrok, pevač kaže da niko ozbiljno nije shvatio ovo humanitarno delo.

Žarko Madžić
Žarko Madžić • Instagram

– Još uvek niko nije poslao deset poruka. Bila je jedna devojka iz Bosne koja želi da počne da uplaćuje i par njih koji su poslali po jednu do dve poruke. Naravno, neki bi poslali dvadeset SMS poruka samo da odmah dođem kod njih, ali sve je samo u rečima, niko to i da dokumentuje – tvrdi Madžić za Grand Online.

Kaže da ga njegovi pratioci izgleda nisu shvatili ozbiljno, kao i da je rešen u nameri da baš ovako doprinese lečenju dece.

– Svakako bih otišao da se javio neko ko je poslao deset poruka – priznaje pevač i dodaje da treba pomoći deci koja se nažalost nalaze na humanitarnom sajtu “Budi human”.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar