Radio Balkanfox

RELJA OGNJENOVIĆ: Za đilasovce je Kosovo nezavisno, a Srbi su genocidan narod


Relja Ognjenović

Foto: SNS

Saopštenje Relje Ognjenovića, člana Glavnog odbora SNS prenosimo u celosti.

– Đilasove političke plaćenike, koji su željni bonusa svog gazde iznošenje laži predstavlja svakodnevnu radnu obavezu. Umesto da zasuču rukave u diplomatiji i pomognu u svestranoj borbi za Srbe na Kosovu i Metohiji, ujedinjena tajkunska ekipa Marinika, Aleksić i Milivojević, na čelu sa gazda Đilasom ovog puta imaju misiju da opsedaju javnu scenu ličnim interesima i klevetama. Za njih je Kosovo nezavisno, a Srbi su genocidan narod. Nisu odgovorili na pitanja o brojnim računima svuda po svetu, ali su zato izbacili novinare sa konferncije.

Đilasova konferencija za medije najbolje ilustruje na koji način on tretira novinare i kakva bi to sloboda medija i demokratija bili kada bi on bio na vlasti.

Ali građani Srbije znaju za njihovu izopačenu misiju, pamte brojne afere i prevare i zato im neće pružiti drugu šansu. Jedina podrška koju u ovom momentu pružaju jeste podrška borbi koju predsednik Aleksandar Vučić vodi a to je da se istina istera na videlo i da se saopšti narodu kakva god ona bila. Taj ispit Đilas ne može da položi nikada – napisao je Relja Ognjenović u svom saopštenju.

 


SrbijaDanas

radiobalkanfox

Dodaj komentar