Radio Balkanfox

REŠIĆKA JE BILA BUCKA OD ČAK 88 KG! U lice joj rekli UŽASNU REČENICU, istog trenutka je krenula na dijetu – odmah se odrekla jedne namirnice, a evo št


Pevačica Sandra Rešić pre “Zadruge” kuburila je s viškom kilograma jer nije mogla da živi bez slatkiša i gaziranih sokova, a danas izgleda znatno drugačije nego ranije.

Pre osam godina dogurala je čak do 88 kilograma i tada je prvi put rešila nešto da preduzme.

– Te 2013. godine bila sam najdeblja, imala sam čak 88 kilograma. Jedan čovek mi je rekao: „Da li je moguće da tako lepo pevaš, a da tako jezivo izgledaš?” Zbog te njegove rečenice odlučila sam da smršam. Izbacila sam hleb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i radila vežbe sa trenerom. Urodilo je plodom, ali nisam bila potpuno zadovoljna – ispričala je Sandra pred ulazak u rijaliti.

Foto: Pink.rs

Ćerka pokojnog pevača Nina uspela je da se steše tek kada je ušla u Zadrugu 4”.

– U rijalitiju sam poprilično smršala, ne znam koliko tačno, jer nisam imala vagu da se merim. Pred ulazak u “Zadrugu 5” imala sam 50 kilograma i nikad bolje nisam izgledala. Nastaviću da gladujem i da održavam ovu kilažu – priča Rešićeva, koja priznaje da ponekad ima krize i to zbog gaziranog pića.

– Baš sam bila navučena na taj napitak. Teško mi je i bez keksa i mleka. Volim sve što goji, ali verujte mi da je rijaliti najbolja dijeta. Tamo sam uvek gladna i nervozna, pa sam zato toliko drčna za stolom. Uglavnom spavam i ne stižem ni da razmišljam o hrani.

Foto: Pink.rs

ŠTA JEDE SANDRA REŠIĆ

Doručak: Parče hleba i kuvano jaje 

Ručak: Meso i salata, a može i samo salate bez mesa 

Večera: kupus salata ili samo jabuka

Autor: pink.rsPInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar