Radio Balkanfox

Rialda nakon raskida sa Kenanom u društvu zgodnog frajera


youtube.com/Zadruga Official

Rialda Karahasanović na nastupu nakon raskida sa Kenanom

Zadrugarski par Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović stavili su tačku na svoj emotivni odnos koji su započeli u rijalitiju ”Zadruga.” Nakon što su prekinuli svako je krenuo svojim putem, a mi smo Rialdu uhvatili na jednom od njenih nastupa, a nismo mogli da ne primetimo da telefon iz ruke ne ispušta kao ni osmeh sa lica.

 

 

Naime, Rialda je nastupala u jednom prestoničkom lokalu gde se pojavila u beloj kombinaciji, a tokom cele večeri govorila je o ljubavi i koliko je ona važna za sve nas. Kako joj je telefon konstantno bio u ruci, a ona nije mogla da se suzdrži već je sve vreme odgovarala na poruke koje su pristizale i smeškala se, pomislili smo da ili Kenan pokušava da joj se vrati u život ili se pojavio neko drugi zbog kog je tako raspoložena, a i inspirisana za govor o ljubavi.

Privatna arhiva

Rialda Karahasanović na nastupu sve vreme govorila o ljubavi

Nju i njen glas je pratio gitarista Miloš, kog je upoznala neposredno pre nastupa, a nije krila da joj je svideo njegov talenat i osećaj za muziku. Neosporno je da Miloš svira odlično, ali isto tako vrlo je privlačan, naročito ženskoj populaciji, te pored njegovog talenta koji je primetila, nije isključeno da je primetila i njegov izgled.

Privatna arhiva

Rialda Karahasanović nije skidala pogled sa telefona na nastupu

A kako su muzički, tako i vizuelno dobar par, Rialda uskoro možda i preboli Kenana, pa se posveti svojoj saradnji sa gitaristom Milošem.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar