Radio Balkanfox

“ROLEKS NIJE NJEGOV, POZAJMIO OD DRUGARA!” Bivši rijaliti igrač izneo NIZ DOKAZA protiv Karića, žestoko OPLEO!


"ROLEKS NIJE NJEGOV, POZAJMIO OD DRUGARA!" Bivši rijaliti igrač izneo NIZ DOKAZA protiv Karića, žestoko OPLEO!

Foto: Printscreen/Pink TV

U novom izdanju emisije “Pitam za druga”, voditeljski duo Jelena Pešić i Stefan Kandić Kendi ugostio je bivšeg zadrugara, Branislava Radonjića Brendona.

Brendon je u javnosti poznat kao neko ko poseduje britak jezik, pa ni ovog puta nije razočarao gledaoce, kada je žestoko opleo po Stefanu Kariću.

-Ja se družim sa Karićevim bivšim drugarom, i saznao sam o njemu toliko nekih stvari koje on vešto krije i šminka na Instagramu i na TV-u. Mirko Šijan ga je isto iskulirao posle “Zadruge 3” jer je video koliko je neozibljan – priča Radonjić, pa kreće da čita dokaze koje je dobio:

-Čamac nije njegov, za koji se hvalio, uzima stvari u jednoj radnji na Obilićevom vencu i da ga taj dečko čeka da plati šest meseci već godinu dana. Nikad nije imao svoj auto, najbolji drug Mirko Šijan ga je odje*ao, kao i mnogi iz njegovog društva – otkriva bivši zadrugar.

Brendon
foto: Youtube

Radonjić je zatim otkrio i šta on misli o Stefanu i u kakvom su odnosu.

-Ja smatram da je on onako malo nadobudan, Rumenko, tako ga i zovu. Nismo više dobri, okomio se nešto na mene. Ljudi mu se zapravo smeju koliko je on nerečit, neinteligentan, izgleda kao da nije završio ni srednju školu. Pritom, prenapumpana je ta priča oko njega, eksponira materijalne stvari, a Roleks koji je nosio u “Zadruzi” nije njegov, pozajmio ga je od drugara. Jeftina priča, glumi ljubav i on je jedan od najodvratnijih likova u “Zadruzi”, odvratan je, mali prepotentni, uobraženi dečkić – zaključuje Brendon u emisiji “Pitam za druga”.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)

Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar