Radio Balkanfox

ROMANA PUŠTENA IZ ZATVORA Nakon pljačke bankomata sada je u CENTRU ZA MIGRANTE, dečko joj je još iza rešetaka, a evo ŠTA IH ČEKA

Podelite ovu vest

Pevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu gde je bila na robiji od 25. juna zato što je zajedno s partnerom Filipom Mrkajićem pljačkala bankomate u Brizbejnu, pišu domaći mediji.

Romana Foto: Instagram/Romana Panić / Instagram
Romana

Naime, Romana koja je osuđena na tri meseca imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu 1. avgusta, navodi Kurir.

Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu.

Pevačicina majka rekla je da od sramote ne izlazi od kuće, a o čemu još je govorila pročitajte OVDE.

Prema australijskim zakonima, Romana i Mrkajić su u obavezi da vrate sav opljačkani novac, a to je 22 i po hiljade dolara ili će štetu morati da nadoknade kroz rad. Mogu biti raspoređeni da čiste ulice, sređuju parove, peru grafite.

Nakon hapšenja pevačice Romane Panić oglasila se i njena sestra od tetke, Marija Jović koja je otkrila da je cela familija u šoku, a više o tome pročitajte OVDE.
Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar