Radio Balkanfox

RUSVAJ U BELOJ KUĆI, OBEZBEĐENJE RAZDVOJILO SANDIJA I DAMIRA! Pljuštale uvrede i psovke, a sve zbog OVE ZADRUGARKE! (VIDEO)


RUSVAJ U BELOJ KUĆI, OBEZBEĐENJE RAZDVOJILO SANDIJA I DAMIRA! Pljuštale uvrede i psovke, a sve zbog OVE ZADRUGARKE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Zadruga

Nakon što je obezbeđenje razdvojilo MC Damira i Sandija Kojića na porodičnom sastanku, Damiro je opleo po Vanji Rašovoj, oko koje je nastao sukob.

– Neću uopšte da se nerviram zbog budaletine. Mene ne interesuje ona, neću da me spajaju sa njom. Devojka je lakog morala, ona leti, šta mene zanima takva devojka – govorio je Damiro.

– Ja tebe ne teram da se trudiš, koliko puta ja da kažem da ja tebe nisam slagala! – poručila je Vanja.

MC Damir
foto: Printscreen/Zadruga

– Ljudi pričaju da ja nju pratim, a evo, Isko ju je juče posmatrao. Ona stalno ide za mnomn, gde god da ja idem, ide i ona. Ne zanima me ova tema, imam ja lepših stvari u glavi. A ovu budaletinu Sandija neću ni da pominjem, on ne zna šta će sam sa sobom. Ne znam šta radi u rijalitiju – nastavio je MC.

– A šta ti radiš u rijalitiju? Hajde pevaj, pa ću ja – govorio je Sandi.

– P*čketino jedna, ćuti tu. Koliko sam ti puta rekao da ganjaš curu, da mene ona ne interesuje. Sad bih te nokautirao – rekao je Damiro.

– Mrš, što plačeš onda? – upitao je Kojić, zbog čega je Damiro još više poludeo.

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar