Radio Balkanfox

Ružica Veljković ga je optužila da ju je TUKAO u vezi, u “Farmi” je zaveo Saru Trajanović, a danas je strava FRAJER! FOTO

Podelite ovu vest

D.P. |

Pevača Andriju Markovića domaća javnost upoznala je kao takmičara u “Zvezdama Granda” pre deset godina.

Andrija Marković Aki
Andrija Marković Aki • Screenshot / youtube

Andrija je u finalu 2011. godine psotao finalista ovog takmičenja, a nakon toga je potpisao ugovor sa “Grand” produkcijom i počeo da snima svoje pesme. Kako bi podigao sopstvenu popularnost rešio je da se 2013. godine oproba kao rijaliti takmičar.

Aki Marković i Sara Trajanović
Aki Marković i Sara Trajanović • Youtube / screenshot

Aki je ušao u “Farmu 5”, a tamo je zaveo mladu i atraktivnu manekenku Saru Trajanović, sa kojom je stupio u vezu nakon rijalitija. Međutim, samo dve nedelje je njihova ljubavna priča potrajala.

– Da, istina je! Naša veza nije imala perspektivu i zato je i završena. Nije pala niti jedna teška reč među nama niti je bilo svađe! Bila sam pod velikim pritiskom, nisam navikla da javnosti objašnjavam svaki korak u svom životu i da se pravdam ako se negde pojavim bez Akija i da pričam zbog čega sam došla sama. Nije to ni bilo ono što smo očekivali. Nisam nikada bila javna ličnost i pritisak medija mi uopšte nije odgovarao. Na Farmi sam zamišljala da će kada izađem, biti potpuno drugačije, ali nažalost moja očekivanja se nisu ispunila – izjavila je Sara za “Alo” nakon raskida.

Ružica Veljković
Ružica Veljković • Instagram / RAS Srbija

Ovaj pevač u centru medijske pažnje našao se i 2015. godine kada je pevačica Ružica Veljković u rijalitiju “Parovi 3” tvrdila da ju je Aki fizički zlostavljao dok su se zabavljali i to zato što je bio ljubomoran na njenog bivšeg dečka Bojana.

– Dobijala sam svakog dana batine od Andrije. Imala sam modrice po licu i po telu. Maltretiranje je počelo kad me je Bojan pozdravio preko drugarice. Rasprava je trajala sat vremena, a onda me je bacio na pod, lupio mi šamar i razvlačio me po patosu. On je fin dečko, ali, kad poludi, trese se i krene da me bije – pričala je Ružica, između ostalog.

– Suviše sam siguran u sebe da bih bio ljubomoran na bilo koga. Kad pomislim da nešto nije u redu, u sekundi nađem zamenu. Zašto bih nekog udarao? – branio se pevač.

Aki se poslednjih godina ne pojavljuje u medijima bez preke potrebe. Prošle godine izdao je novu pesmu, a osim toga aktivan je na terenu, te često nastupa.

Ono što se može primetiti da Aki danas izgleda nikad bolje.
Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar