Radio Balkanfox

SADA JE SVE JASNO! Konačno je otkrivena pozadina sukoba između Lukasa i Ivane!Da je puklo prijateljstvo između njih, objavila je pevačica na svom Instagram nalogu. Problem je, kako je objasnila, nastao oko njihovog najnovijeg dueta “Svatovi“, inače Lukasove pesme iz 1996. godine, jer pevač i njegov tim saradnika navodno nisu ispoštovali dogovor koji su imali.

Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi “Svatovi”. Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana – napisala je pevačica u svojoj objavi.

Lukasov producent Saša Mirković tvrdi da je Ivana jedini krivac za ovaj problem jer nije ispoštovala finansijski dogovor koji su imali, a kako saznajemo, u pitanju je 21.000 evra.

 Numera je na naš zahtev uklonjena jer je ona Acina pesma stara 30 godina. Za prethodne duete smo Ivani učinili uslugu i nismo joj tražili nadoknadu, ali s obzirom da je to Lukasova stara numera, ovoga puta je njen tim trebalo da plati, što oni nisu uradili – objasnio je Saša za Alo!, i dodao:

– Mi trenutno radimo na mnogo ozbiljnijim i važnijim projektima i nemamo vreme da se bavimo bivšim pratećim vokalom – poručio je Mirković za kraj.

BRENA SE SKINULA, SVI U ČUDU Pevačica u sedmoj deceniji pokazala prelepo telo!

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar