Radio Balkanfox

‘SAM SEBI SKAČE U STOMAK!’ Dalila iskreno komentarisala POMIRENJE sa mužem i sinoćne iznenadne poljupce Viktorije i Cara! Svi primetili koliko je udat


Nije mogla da sakrije tugu!

Vreme je za još jednu radio-emisiju “Amnezija”, a Sandra Rešić i Bane Čolak ugostili su Emiliju Velimir i Svetislava Stevanovića Limenog:

Želim da čestitam svom bratu Šekiju rođendan! – rekao je Limeni, a Emilija je pesmom otvorila emisiju.

Dalila Dragojević se zatim pojavila u emisiji, kako bi iskreno komentarisala probleme u braku sa Dejanom, ali i odnos sa Filipom Carem:

Pitaju me da li sam se pomirila sa Dejanom, kao da smo raskinuli, kao da smo momak i devojka, ne mogu da složim rečenicu. Mi nemamo šta da se mirimo, sinoć mi je opet prilazio i kad je bila pesma “Sunce ljubavi” poljubili smo se, zbližili smo se u tom momentu, ali će verovatno on mene ponovo nešto iznervirati. Čula sam da se Filip poljubio sa Viki, Viktorija je meni svakako govorila da bi ona bila i intimna sa Filipom, ja nemam šta tu da reagujem i komentarišem, svako ima svoj život. Malo mi je žao zbog Viki, jer joj treba muškarac koji će da je voli i štiti. Čovek sam sebi skače u stomak, on sam izjavljuje neku ljubav i posle sam radi ono što radi, mi smo se svađali do zore – govorila je Dalila.

Nešto mi je Dalila potonula – zaključila je Sandra.

Nemojte, molim vas, Viki je meni najbolja osoba u kući – dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar