Radio Balkanfox

‘SAMO SE NJUŠKAMO, JA JE ČUVAM’ Milica i Mensur progovorili o svom odnosu, Dalila skočila na Ajdarpašića: Ovo je Tomovićeva priča! (VIDEO)


Tvrde da nisu u vezi!

Naredna tema koja je pokrenuta u emisiji “Pretres nedelje” bio je odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Voditelj Milan Milošević im je postavio pitanje.

Da li ste vi u vezi? – pitao je Milan.

Ne – odgovorila je Milica.

Mi smo u korektnom odnosu, ja sam ovako strastven, volim da se grlim. Mnogo je dobra i slatka i mlada je, ja sam naravno tu za nju, kao i za svaku devojku uvek. Primio sam je kod mene, nije se desilo ništa spektakularno. Njuškali smo se. Ja volim da se grlim – dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam video da su ispod pokrivača, mislim da je bio niskošalterski peting, donji šalter – smatrao je Lepi Mića.

Nije, ona je jako dobra. Tek je krenuo rijaliti, ne zalećimo se, lagano, uživamo – dodao je Ajdarpašić.

Ja ne gajim nikakve simpatije prema njemu, u korektnom smo odnosu. Zgotivila sam ga, osećam njegovu podršku i drago mi je što me štiti. Greota bi bila da je ovde sa 17 godina… – istakla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je priča Tomovićeva, ovako Tomović sve u zagrljaj, čuva ih od svih… Šta je ovo? Od čega je štitiš? Nijedan muškarac joj nije prišao. Ovo je sr*nje od priče, obelodaniće vezu za par dana – skočila je Dalila Dragojević.

Ja ne znam šta će biti, šta bude, biće – dodala je Veselinovićeva.

Širite ljubav i pozitivan vajb – rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ovaj vaš odnos ima predispozicije za vezu? – pitao je Milan.

To se nikad ne zna – odgovorila je Milica.

Polako, ne žurimo nigde. Zaista mi je lepo. Ja sam srljao pre, ne bih da se ponavlja ista stvar. U odnosu na mene, ona je sporija, to mi prija, znamo kakav je period pred nama. Trebaće mi neko da mi čuva energiju i da me održava. Ne brinite se za mene. Polako, idemo na iskustvo i mudrost – poručio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar