Radio Balkanfox

Sandra Afrika puna kao brod, postala milionerka, ali ne pevanjem


instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika zaradila milione od nekretnina

Pevačica Sandra Afrika prošle godine se odlučila da uloži skoro pola miliona eura u nekretnine i to u izgradnju pametne zgrade u Šapcu.

youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Sandra Afrika i Mikiša zaradili milione od pametne zgrade

Naime, ona i njen menadžer, ali i bivši partner, Aleksandar Moskovljević Mikiša, izgradili su ukupno 13 stanova u samom entru Šapca, a kako se navodi oni su za sebe zadržali po jedan san u zgradi, a ostalih 11 prodali i samo od njih zaradili oko dva miliona eura.

 

 

– Sandra je prošle godine poslušala Mikišin savet pa se udružila s njim i novac uložila u nekretnine, budući da se on godinama bavi time. Malo je reći da se nije pokajala – kaže izvor Aloa, i dodaje da su svi stanovi prodati:

– Zgrada je izgrađena po najmodernijim standardima i korišćeni su materijali i sistemi koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luksuzni jer se vodilo računa o materijalima koji su se koristili za zidove, podove, stolariju i grejanje. Zgrada ima ukupno 13 stanova koji su raspoređeni na prizemlje i dva sprata, a Sandra i Mikiša su za sebe zadržali dva stana. Ostalo su prodali – a navodi se da su zaradili oko dva miliona eura.

 

 

– Cena stanova zavisila je od kvadrature i spratnosti, pa je najjeftiniji stan u Sandrinoj zgradi bio oko 100.000 evra dok je najskuplji bio duplo više. Već su počeli da traže novi plac jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti možda prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Iako su napravili odličan posao, Sandra ipak nema nameru da odustane od pevanja i da se posveti samo nekretninama .

 

 

Podsetimo, Afrika je jednom prilikom rekla da je od babe iz Nemačke dobila jahtu, a u svom posedu ima luksuzan stan od 70 kvadrata i kuću u Šapcu od 800 kvadrata.

 

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar