GODINA MI JE BILA PAKLENA, IZGUBILA SAM SEBE: Sanja Stanković u novogodišnjoj ispovesti otkrila sve o NOVOM DEČKU, a uskoro postaje i VODITELJKA! (VIDEO)

ST/V. LUKIĆ

Sanja Stanković

Rijaliti zvezda i buduća voditeljka Sanja Stanković pred našim kamerama sumirala je 2021. godinu, otkrila je planove za 2022., a onda nam je ispričala i o poslovnoj ponudi koju je nedavno dobila, kao i šta se dešava kod nje na emotivnom planu. Sanja se čak u jednom trenutku sama izlanula i otkrila da je zaljubljena i da ima dečka, sa kojim je počela da se učestalo viđa i da joj dosta prija. 

Međutim, kada se vratimo malo unazad Sanjina godina nimalo nije bila laka, šta više, dok je boravila u rijalitiju ,,Zadruga 4” imala je i više nego burna dešavanja. Potencijalna trudnoća, svađa sa bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom, buran raskid sa Filipom Carem, ali i mnoge druge nesuglasice. 

ST/V. LUKIĆ

Sanja Stanković i Deda Mraz

 

– Ovu godinu mi je obeležila Zadruga, a nekako se i dalje čupam iz tog haosa. Shvatila sam da mogu da budem toliko ranjiva, promenilo se to da po izlasku jesam radila na sebi, dala sam sebi oduška, putovala sam, nisam se ni oglašavala po pitanju Zadruge, nisam psihički spremna da se upustim u tako nešto. Neki očekuju moj ulazak unutra, ove godine ne, možda neki drugi projekat da, ali trenutno ova sezona nema šanse.