Radio Balkanfox

SAŠA POPOVIĆ JE BIO U VEZI SA OVOM PEVAČICOM PRE BRAKA SA SUZANOM?! Isplivali nepoznati DETALJI iz privatnog života direktora GRANDA!Neda Ukraden važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj estradi.

O njenom životu se dosta toga pisalo, ali je malo ko znao da je navodno bila u vezi sa tada muzičarem, a danas direktorom “Grand” produkcije Sašom Popovićem.

Tokom 80-ih godina prošlog veka Popović je žario i palio sa Lepom Brenom u tadašnjoj Jugoslaviji kao član “Slatkog greha”.

Naime, kako piše “Glossy” Neda Ukraden i Saša Popović navodno su se zabavljali posle njenog razvoda od čuvenog Milane Bilbije sa kojim ima ćerku. Nakon toga Popović otpočeo vezu sa Zlatom Petrović, pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović.

Da život piše ljubavne romane i da je moguće da na svadbi bivše devojke ugledaš buduću suprugu – dokaz je upravo Saša Popović, čelni čovek “Granda“.

Naime, Saša je na svadbi svoje bivše devojke Zlate Petrović upoznao Suzanu i tada je nastala magija. Pre toga nisu slutili da će biti zajedno, makar je tako pričala Suzana.

Kako je jednom Suzana ispričala u javnosti, Saša ju je zaprosio tako što ju je odveo u Novi Sad, gde je živeo tokom rada sa Lepom Brenom. Došli su u jednu zlataru, a potom joj je rekao da izabere verenički prsten dok se ne predomisli.

– Najradije prepričavam početak zabavljanja. Sećam se da je i tada vladala neka epidemija, bolest ludih krava, čini mi se (smeh). Sale mi je učinio uslugu i odvezao me na nastup jer je moj vozač bio sprečen. Kada je trebalo da izađem iz auta, opomenuo me je da sam zaboravila da ga poljubim. Budući da se pre toga nismo puno družili, bilo mi je čudno što mi to traži, ali onda je usledilo njegovo obrazloženje da smo mi sada zvanično zajedno i da je normalno da dobije poljubac – ispričala je ranije za “Story” Suzana.

informerE-Turneja

radiobalkanfox

Dodaj komentar