Radio Balkanfox

Saša Popović se oglasio nakon što je Đorđe David otkrio da čeka rezultate na koronu, pa priznao šta očekuje!

Podelite ovu vest

A.V. |

Nakon što je pevač Đorđe David otkrio da ima upalu pluća i da čeka rezultate testa na korona virus, oglasio se čelnik “Grand” produkcije Saša Popović.

Saša Popović
Saša Popović • Vesna Lalić / RAS Srbija

On je istakao kako se stalno čuje sa Đorđem, ali i da svi čekaju njegove rezultate.

Saša Popović
Saša Popović • Zoran Ilić / RAS Srbija

– Sa Đoletom sam u svakodnevnom telefonskom kontaktu, nadamo se najboljem, čekamo njegove rezultate testa na korona virus. Nadam se da će sve biti u redu i da če brzo izaći iz bolnice budući da ima upalu pluća – rekao je Popović za “Blic” i dodao da su poslednji put članovi žirija sa njim imali kontakt krajem februara.

Đorđe David
Đorđe David • Zoran Ilić / RAS Srbija

– I članovi žirija, i ja, sa Đorđem poslednji put smo bili u fizičkom kontaktu 26. februara kada smo snimali Zvezde Granda. Svi smo dobro, zdravi smo, očekujemo da sve ovo prođe i da se svi zajedno vidimo što pre. Najvažnije je da sada svi budemo kod kuće i pobedimo u ovim teškim vremenima. Budite zdravi! – poručio je Popović.

Podsetimo, Đorđe je juče na svom Instagram profilu napisao kako je dobio upalu pluća i da čeka rezultate testa na korona virus.

– Treći dan sam u bolnici . Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Čekam rezultate testa na korona virus! Baš sam bezveze . Jak sam, ali… javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja! – napisao je pevač.
Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar