Radio Balkanfox

ŠAULIĆI OČAJNI Turčin se izvlači za ubistvo Šabana!


Kako otkriva izvor blizak Goci Šaulić, ona i njena deca su očajni zbog saznanja da će turski državljanin dobiti minimalnu kaznu:

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

– Šabana nijedna kazna ne može da vrati u život, ali izgleda da će ubica robijati svega godinu ili dve. Zaprećena maksimalna kazna je do pet godina robije, koju skoro niko ne dobije. Uzima se u obzir i da je bio neuračunljiv, pod dejstvom alkohola i šta sve ne. Plus, na sve to se računa i vreme koje je Alsin već proveo iza rešetaka, tako da, kad se sve sabere i oduzme, posle presude, Turčin će da robija maksimum dve godine – ispričala je Gocina prijateljica.

Privatna arhiva

 

 

– On je pušten da se brani sa slobode, da je njegovo delo okarakterisano kao strašno, bio bi iza rešetaka… Jako mala kazna, ponižavajuća za život čoveka kakav je bio Šaban. Plus, porodica mora da ponovo proživljava svaki detalj tragedije. Goca je jedva nekako uspela da se oporavi od šoka i ogromnog stresa kako bi nastavila život koliko-toliko normalno, a sad će joj se tauma vratiti – priča Gocina prijateljica.

– Teško je i Saneli, Ildi i Mihajlu, a na sve to ovom kaznom nikakva pravda neće biti zadovoljena – zaključuje Gocina prijateljica koja dodaje da se svi nadaju da suđenje neće ponovo biti odloženo zbog korone, jer bi Šaulići očajni, izludeli još više.

BONUS VIDEO:

VARAO JU JE S KOMŠINICOM DOK JE ONA RADILA Prija ga je ostavila kada je sve saznala!

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar