Radio Balkanfox
Saznajemo! Kostimi Jelene Karleuše za spektakularni doček ispred Skupštine koštaju kao stan u Beogradu

Saznajemo! Kostimi Jelene Karleuše za spektakularni doček ispred Skupštine koštaju kao stan u BeograduJelena Karleuša je sinoć pevala ispred Skupštine Srbije na dočeku Nove godine u organizaciji grada Beograda, a tom prilikom je mnoge ostavila bez daha svojim odevnim kombinacijama.

Svoj nastup je otvorila u kostimu sa belim detaljima i dodacima koji su podsećali na ledenice, pa su je mnogi prozvali „ledenom kraljicom“. Nakon toga se presvukla u crveni kostim, koji je u jednom trenutku dopunila bundicom. Za kraj, ona je nosila zlatni triko sa interesantnim detaljem na glavi sa peruškama. 

Izvor blizak pevačici otkrio je za 24sedam da Jelena nije sama finansirala kostime, već da je to deo dogovora sa dizajnerima koji žele da rade sa njom i koji žele da ona ponese njihove komade. U pitanju su poznati kreatori, a samo bunde koje je Jelena ponela koštaju između 20 i 30 hiljada evra. 

Kada se sve sabere, svaki kostim pojedinačno, cena za njih je oko 60.000 evra, što je preko 7 miliona dinara.

Mnogi su komentarisali da je Jelena napravila sjajnu atmosferu na nastupu, a poruke koje se mogu videti po društvenim mrežama govore u prilog tome da je bila na visini zadatka i kada je stajling u pitanju.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend