Radio Balkanfox
Saznajemo! Tanja Savić zbog Jovane Jeremić napustila snimanje „Amidžija“, evo šta se dešavalo

Saznajemo! Tanja Savić zbog Jovane Jeremić napustila snimanje „Amidžija“, evo šta se dešavalo


Tanja Savić , Jovana Jeremić, Ognjen Amidžić

Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/Novo jutro

Razlog zbog kog je Tanja Savić napustila emisiju „Amidži šou“ jeste Jovana Jeremić, saznaje Telegraf Jetset.

Kako priča naš izvor, Tanja se požalila kako joj je Jovana sve vreme upadala u reč, zbog čega ova nije uspevala da odgovori na pitanja. Nakon otprilike pola sata, ustala je i otišla iz studija.

Tanja nije mogla da dođe do reči, ni na jedno pitanje praktično nije mogla lepo i normalno da odgovori. Jovana joj je upadala u reč, što Tanja više nije mogla da podnese i napustila je snimanje – priča naš izvor sa lica mesta, kojem se Tanja kasnije požalila.

– Iako će mnogi misliti da je Jovana možda Tanju isprovocirala pominjanjem Draška Stanivukovića, to se nije desilo. Nijednom nije spomenut – dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, nakon što je saznala da je Jovana ta koja je javno otkrila da se Tanja i Draško viđaju, Savićeva je rekla:

– Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), „sjaši Kurta, uzjaše Murta“, je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) – poručila je Savićeva 14. oktobra za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend