Radio Balkanfox

“SELAKOV NIJE PLATILA SVOJ DEO PESME” Ovo je razlog zašto je Aca Lukas ZARATIO sa Ivanom, a njen muž odgovara: “To su malverzacije”


Kolege, Ivana Selakov i Aca Lukas zaratili su dan nakon što su objavili duetsku pesmu “Svatovi”. Ona tvrdi da je prevarena, dok menadžer i producent Ace Lukasa Saša Mirković kaže da pevačica nije ispoštovala svoj deo dogovora.

 Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija

“Mi smo nekoliko dueta sa bivšim bek vokalom uradili, to je uvek bilo na obostrano zadovoljstvo, a u stvari usluga da nešto napravi od sebe. Bila je dogovorena finansijska naknada koja nije izvršena od njenog tima, pa smo spot zaustavili”, rekao je Saša za “Kurir, pa nastavio:

“Aleksandar će nastaviti dalje da peva pesmu koja je stara 30 godina, koju on izvodi. Očekuje nas duet sa velikom ex-yu zvezdom. Mogu da razumem i njenu reakciju, ne bih da govorim ko je tu prevaren.”

Sa druge strane Peđa, muž i producent Ivane Selakov tvrdi da su oni, sve sami isplatili vezano za taj projekat i da Lukas ubuduće neće imati prava da izvodi tu pesmu.

“Nastao je skandal oko pesme, jer smo kao i do sada Ivana i ja sve organizovali. Kompletno je kao i u svim duetima zasluga naša. Iako je u pitanju stara Lukasova pesma, ubuduće će mu biti zabranjeno da je izvodi, jer se za sve pitaju autori pesme. Projekat je kompletno naš, sve smo platili. Saša Mirković je sa malverzacijama pokušao da nas izradi. Promocija pesme je bila dogovorena za sredu, a oni su je u ponedeljak pustili. Sada je pesma na svim kanalima zabranjena i stopirana.”

“Ivana će sa drugim pevačem snimiti istu ovu pesmu. Krivo mi je što smo sve organizovali i na kraju se ovako završila. Ja sam pod temperaturom od 38 stepeni radio na projektu, da bi nas na kraju prevario.”

U poruci koju je Saša Mirković poslao Ivaninom suprugu, a do koje je “Blic” došao stoji sledeće:

“I samo se seti 2013. pre nego što počneš meni da pričaš nešto. Za razliku od tebe, koji se nije udostojio ni da me obavesti šta radi, ja sam uradio i radim sve kako smo se dogovorili. Da ne pričam da me ni kasnije nisi ništa pitao za naredne duete. Ali to nema veze. Ja sam profesionalac ipak. Što se para tiče, reci koliko treba da uplatim i daj račun.”

 Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Podsetimo, Ivana Selakov je na svom Instagramu uputila brutalnu poruku Lukasu i njegovom timu i tvrdila da je oštećena.

“Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi “Svatovi”. Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana”, napisala je pevačica u svojoj objavi.

VIDEO: Aca Lukas: Kija Kockar neće glumiti u mojoj seriji

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar