Radio Balkanfox

Sergej može da ide, ali… Lacio pod jednim uslovom prodaje svoju skupu zvezdu

Podelite ovu vest

Rimljani su bod iza Juventusa u šampionskoj trci koju još uvek mogu da dobiju

Direktor Lacija Igli Tare kaže da je Sergej Milinković Savić na prodaju dok god sve strane budu zadovoljne poslom.

– Laciju u ovom trenutku svakako nije nužno da prodaje igrače. Mislim da će se mnogo promeniti na tržištu jer je pandemija nešto što se dešava jednom u životu i transformisala je sve, pa ćemo morati da budemo kreativni u planiranju budućnosti – tvrdi Tare za Skaj.

Lacio je već istakao da Ćiro Imobile nije na prodaju, iako se interesuje Napoli, dok je Milinković-Savić pod budnim okom više klubova.

– Sergejeva posvećenost gradu i navijačima neće nikad zamreti jer je rasla godinama, ali imajući u vidu situaciju, njegove želje i stvari o kojima smo pričali, svaku situaciju ćemo procenjivati u pravom trenutku i bez pritiska. Ali u interesu svih strana – napominje Tare.

On precizira da ukoliko se ukaže prilika koja će usrećiti igrača i klub – iskoristiće je.

– Nisam baš dobar sa smišljanjem brojki, ali je jasno da je Milinković Savić igrač vrhunske klase – sugerisao je funkcioner rimskog kluba i time odgovorio potvrdno na pitanje da li njegova cena ostaje na 100 miliona evra.

Video: Najbolji momenti drugog poluvremena utakmice Crvena zvezda-Inđija

(M.LJ)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Izvor:Telegraf

Radio Balkanfox

Dodaj komentar