Radio Balkanfox
SESTRA DEJANA DRAGOJEVIĆA SE PRVI PUT OGLASILA! Sa bratom je bila u lošim odnosima, a evo šta je sada poručila! (FOTO)

SESTRA DEJANA DRAGOJEVIĆA SE PRVI PUT OGLASILA! Sa bratom je bila u lošim odnosima, a evo šta je sada poručila! (FOTO)

Kako su mediji ranije pisali, Dejan i Suzana nisu u dobrim odnosima i jednu stvar ona nikada neće moći da mu oprosti. Dok je sa Davidom veoma bliska, te neretko deli zajedničke fotografije, ali i šaljive objave u kojima ga označuje.

– Donekle sam i bila spremna da mu oprostim sve, ali posle poziva inspekciji da dođe u giros, od kog je i on živeo, jeste dno dna. To mu nikad neću oprostiti, za mene Dejan više ne postoji. To što imamo istu krv ne znači ništa ako je neko pokvaren. Sve ima svoje granice, pa tako i moja tolerancija. Pre rijalitija bili smo normalna porodica. I da kažem, ne postoji lako zarađen novac, svi misle da uđu i zarade laku lovu u rijalitiju, a niko ne pita koliko mogu da izgube. Mi smo sve izgubili – napisala je Suzana tada dok je on bio u “Parovima.”.

Suzana aktivna na društvenim mrežama, a ikako se retko oglašava, sada je to uradila.

Naime, ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju svoje porodice na kojoj nije Dejan ali je onda dodala njega i emotivnom porukom svima stavila do znanja koliko joj braća nedostaju i na taj način otkrila da je oprostila Dejanu sukob koji su imali.

printscreen instagram/__RED__SUKI__

Oglasila se sestra Dejana Dragojevića

– Ne mogu da vam opišem koliko su ovi praznični dani besmisleni kada nisi sa svojom porodicom i prijateljima. Čuvajte se ljudi i volite! Srećni vam praznici – napisala je Suzana na pomenutoj društvenoj mreži.
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar