Radio Balkanfox

Sestra je pokušala da je ubaci u PROSTITUCIJU a godinama je gledala NASILJE!

Podelite ovu vest


POZNATA PEVAČICA IMALA JEZIVU SUDBINU: Sestra je pokušala da je ubaci u PROSTITUCIJU a godinama je gledala NASILJE!

Foto: Printscreen youtube

Pevačica Maraja Keri (50) iznenadila je javnost svojim tek objavljeni memoarima “The Meaning Of Mariah Carey”.

U njima je progovorila o detaljima privatnog života, a neke od njih objavio je BBC. Maraja se, među ostalim, prisetila brojnih svađa oca Alfreda i brata Morgana.

– Bilo je uobičajeno da neko šakom napravi rupu u zidu ili da stvari lete po kući – otkrila je.

Osvrnula se na period kada je imala svega šest godina pa je morala zvati komšiju upomoć jer joj je otac napao majku. Stigli su i policajci, a jedan od njih je rekao:

– Ako ovo dete preživi, to će biti pravo čudo.

Pevačica je “prozvala” i sestru Alison za koju smatra da ju je uvukla u rizične situacije. Spomenula je sestrinog dečka za kojeg je Mariah, kaže, tek kasnije shvatila da je makro.

Tvrdi da ju je, kad joj je bilo samo 12 godina, pokušao zavesti tako što ju je odveo u bioskop gde je odmah stavio ruku oko nje. Šokirala se kad je shvatila da nosi pištolj pa je pobegla iz sale.

No ni tu nije kraj njenim priznanjima u memoarima. Pevačica se 1993. udala za Tomija Motolu (71) koji joj je osigurao prvi ugovor, te ju je on nagovorio da snimi božićni album na kojem je njen najveći hit “All I Want For Christmas Is You”.

Ipak, Motola je navodno bio vrlo ljubomoran muž koji je kontrolisao svaki njen korak. To je pokazao 1996. kad je Marja u kućnom studiju snimala remiks pesme “Always Be My Baby” sa hip hop producentom Jermaineom Duprijem (48) i reperkom Da Bratom (46).

Kada su završili sa snimanjem, pevačica i Da Brat automobilom su otišle na hamburgere, pa je Motola “poludeo” te je za njom poslao naoružane čuvare.

– Prodala si milione ploča, curo. Živiš u palati, Imaš sve, ali ako ne možeš otići na hamburger kad želiš, onda zapravo nemaš ništa. Moraš otići odavde – rekla joj je reperka dok su jele hamburgere.

A ona ju je, čini se, poslušala s obzirom na to da se razvela od Motole već iduće godine.

(Espreso)

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar