Radio Balkanfox

Sin radi kao menadžer u američkoj firmi, a ĆERKA STUDIRA U HOLANDIJI Ovo su deca Jelene Bačić Alimpić

Podelite ovu vest


Jelena Bačić Alimpić je pre više od sedam godina napustila novinarsko-voditeljsku profesiju i u potpunosti se posvetila pisanju.

Iako spada u jednu od omiljenih domaćih autorki u regionu, Jelena priznaje da njen sin ne bi imao odgovor na pitanje koji mamin roman mu je omiljeni.

– Od Marka teško da biste dobili konkretan odgovor jer on nije pročitao nijedan mamin roman. (smeh) Što se Dunje (prim.aut. ćerka) tiče, sve joj se dopadaju ali je posebno oduševljena novom – ispričala je Bačićeva.

Kako je njena ćerka počela da studira u inostranstvu, Alimpićeva priznaje da se još uvek nije navikla na činjenicu da ne može da je vidi kad god poželi.

– Nisam i nikad neću. Strahujem od njenog povratka u Holandiju, iako je tamo trenutno mnogo bezbednije nego kod nas, u svakom smislu. Međutim, plašim se da će me situacija u kojoj se nalazimo i za koju mislim da će, nažalost, potrajati onemogućiti da odletim kada čežnja postane nepodnošljiva, i zagrlim je – istakla je Jelena pre nekoliko meseci.

Jelena Bačić Alimpić

Foto: RAS Srbija

Jelena Bačić Alimpić

– Marko već tri godine radi kao menadžer u jednoj američkoj firmi i odlično mu ide. Podjednako dugo živi sa devojkom. Radujem se svakoj prilici da zajedno provodimo vreme. Moja deca nikada nisu volela da se pojavljuju u medijima. Istina, Dunji to manje smeta, ali Marko naprosto to ne želi, i ja to poštujem – zaključila je Bačićeva.

VIDEO: Jelena Bačić Alimpić sa suprugom

-->

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar