Radio Balkanfox

Sinu naše folkerke DEKAN FAKULTETA nije dao da uđe u RIJALITI, a evo kako je oduševio javnost nedavno


I.H.R |

Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, kog u poslednje vreme povezuju sa Natašom Rodić, veoma je vredan momak, ima dvadeset godina, završio je Ekonomsku školu, trenutno je student.

Jovan Pejić • Instagram

Voli da se provodi i uživa, često je u društvu lepih žena, što se može videti po njegovim snimcima i fotografijama na društvenim mrežema. Nedavno je želeo i da se oproba u rijaltiju, međutim ipak je odustao.

Njegov otac Peja je nedavno otkrio iz kog razloga se njegov naslednik nije oprobao u ovom vidu TV zabave.

– Imao je obaveze na fakultetu. Mislio je da će moći da odloži neke ispite, pa da uđe. Ja sam mu rekao: “Dobro, ako to može” – rekao je nedavno Peja.

– Međutim, pošto je to privatni fakultet, prvo su u početku rekli da može, bili smo sigurni da ulazi. Posle toga su se oni konsultovali sa dekanom i on je rekao da to ne može da se čini nikome. Moraju svi studenti da budu redovni – dodao je Pejić za “Kurir” tada, pa zaključio:

– Veoma sam zadovoljan, on je odličan student. Vredan, radan, vredno uči. Ponosan sam na njega. Nije ni na mene ni na Zlatu. U svakom slučaju, ni ona ni ja ne bismo bili za to da batali fakultet da bi ušao u rijaliti.

Jovan je, podsetimo, svojevremeno oduševio javnost kad je pokazao kako mu nije problem da zasuče rukave i radi fizičke poslove.

On se pre nekoliko meseci fotografisao zaprljan, dok kopa kanal, sa motikom i rukavicama.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar