Radio Balkanfox

Sitnice prave razliku! 5 fora zahvaljujući kojima ćete PONČO nositi kao influenserke


Za prelazno doba godine modni znalci uvek preporučuju pončo, ali on nije garant trendi izgleda ― ukoliko ne birate pažljivo sa čime ćete ga kombinovati, umesto šik odevne varijante možete dobiti potpunu katastrofu. Kako iskoristiti pun potencijal ovog komada?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Nema jeseni bez kvalitetnog ponča, pa ako ovaj odevni predmet kupite ove sezone možete biti sigurni da imate efektan komad za narednih nekoliko godina. On se lako kombinuje, uklapa se i u poslovni i u ležerniji stil, pruža bezbroj mogućnosti da se poigravate i eksperimentišete, ali s nečim tako efektnim uvek treba biti oprezan. Jedna greška i nećete postići željeni look!

 

 


Iako ne deluje logično da se pončo kombinuje s aksesoarom koji se nosi oko vrata, ukoliko nosite komad koji ima veći prorez za glavu, slobodno dodajte kraći šal ili maramu. Takođe, izgledaće sjajno ukoliko uz pončo vrlo upadljivog dezena ponesete jednobojni šal u neutralnoj nijansi.

 

  • Zabavite se s izborom obuće

 


Budući da pončo prekriva kompletan gornji deo tela, uključujući i torzo, imate priliku da fokus pomerite na noge, što znači da su prilike za eksperimentisanje bezbrojne. Ponesite čizme s leopard printom, štikle… bilo šta što čini autfit zabavnijim!

 

  • Slobodno nosite kratke suknje i haljine

 


Iako se pončo obično nosi s farmerkama, još jedan sjajan način da stavite noge u prvi plan jeste da ga kombinujete s mini-suknjom. Idealan izbor je pencil model, koji će pratiti liniju noge i naglasiti figuru.

 

 


Ako nosite jednobojan pončo, neka džemper ili košulja koja viri iz njega bude šarena i dezenirana i obrnuto ― uz, recimo, karirani pončo ponesite košulju u jednoj boji, najbolje jednoj od onih na ponču.

 

  • Zaboravite vrećaste pantalone

 


Kod nošenja ovog komada ključ je u balansu, pa bi donji deo odeće uvek trebalo da bude pripijeniji. Skinny model farmerki i kožne helanke su sjajan izbor, ali zaboravite trenerke i baggy pantalone.

 

 

Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar