Radio Balkanfox

Skroz gola Naomi Kembel! Nikad viđena slika “Crne pantere” – bez cenzure, na njen 50. rođendan

Podelite ovu vestNaomi nema manu ni sa svojih 50

Naomi Kempbel

Naomi Kembel napunila 50 godina/Foto: Profimedia

Naomi Kembel je ponovo pokosila svet i pokazala da je neprikosnovena, čak i sa svojih 50 godina, koliko je 22. maja napunila.

Baš na njen jubilarni rođendan, objavljena je nikad viđena slika nage Naomi, na kojoj pozira kao od majke rođena.

Nekadašnji top model, “Crna pantera”, skinula se za potrebe snimanja u njujorškom metrou, a slika je nastala u februaru 2019. godine i objavljena je u crno-beloj rezoluciji na zvaničnoj Instagram stranici “Valentina”.

Naomi Kembel je u aprilu proslavila 34 godine karijere u modnoj industriji tokom kojih je imala nebrojeno modnih revija, krasila više od 800 naslovnica, gostovala u brojnim emisijama i video spotovima, a prošle godine postala je i novo zaštitno lice Chanelove J12 kampanje.

– Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali evo me danas, proslavljam 33 godine u modnoj industriji. Osećam se blagoslovljena i izuzetno zahvalna Bogu. Hvala mojoj majci Valeri Moris što je verovala u snove trogodišnje devojčice i što mi je dopustila da budem ono što jesam. Tvoja ljubav i podrška bile su uz mene u dobrim i teškim vremenima. Volim te, mama – napisala je Naomi prošle godine na društvenim mrežama.

I godinu dana kasnije, još uvek je tu. Vreme za nju kao da je stalo, a najprestižnije modne kuće i dalje je traže. 

Iako kaže da nema dovoljno vremena za sve, jednom prilikom je istakla kako će stati onda kada Bog to bude želeo.

Jedna od najslavnijih manekenki je prvo javno pojavljivanje imala već kao devojčica, sa sedam godina, kada je glumila učenicu u spotu pesme Boba Marlija “Is This Love”. U svet mode uplovila je sa 15 godina, a nakon pojavljivanja na naslovnici magazina “Elle”, u aprilu 1986. godine, njena karijera krenula je vrloglavim usponom. I nije se zaustavljala.

Usledilili su brojni angažmani, a do 90-ih je stekla svetsku slavu kao najpoznatiji i najbolje plaćeni top-model.

Kako se menjala kroz godine:

I dan danas, Naomi je sinonim za žensku lepotu i dugotrajnost. I sa svojih 50 godina je ikona i megazvezda u svetu mode i jedan od pet svetskih supermodela, a njeno ime vezuje se za najviši nivo luksuza, džet-set stil života i milione obožavalaca širom planete.

Činjenica je – “Crna pantera” osvaja svet i sa svojih 50!

Video: Za neke suludo, al ne i za nju: Ovako Naomi Kembel ostaje fit

(B. B.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Izvor:Telegraf

Radio Balkanfox

Dodaj komentar