SKUPOCENA KOLA, VELIKE SVOTE NOVCA…Imala je ZABRANJENU LJUBAV pre Sanje: Matora ispričala o AFERI sa devojkom koja ju je varala na sve strane po gra

Podelite ovu vest


Večan trag!

Jovana Tomić Matora imala je potrebu da sa zadrugarima podeli životne dogodovštine, te im je pričala o svojim ljubavnim podvizima sa devojkama. Pored Sanje Stanković koja je ostavila trajan trag u njenom životu, pre nje se desila ljubavna afera koju će Jovana pamtiti doveka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam izašla, ja sam ušla i bila sam sa njom, ja sam njoj… To mi je druga devojka bila u životu, ja nisam htela da je muvam na poslu. Cile mi je rekao da je to jedina igračica koja ide kući, meni telefon upadne u WC, ubacio karticu i ostane mi Vacap… Ja sam joj tražila da mi pokaže gaće, ona omekša, a ja Ciletu nisam smela da kažem. Odvedem je na ručak i Cile kad je saznao, nije mogao da veruje, kao ni likovi iz obezbeđenja. Ja imam šifru od te kancelarije koja prati sve i tu igračice budu, da niko ne može da uđe. Ukucam šifru lepo i svaki put uđem. Mene nema po 45 minuta, hvatim alkohol i cirkam sa njima. Ja uđem u rijaliti, to se vuklo četiri godine, on taj neki sazna i kupi joj kola, pošalje joj, išla na tri meseca u London, poslao joj love… Ja čujem u pozadini muški glas, kad me pozvala, kao da priča sa mnom. I ona mene okrene i kaže da je saznao za nas, ali se ne ljuti, on je saznao sve za mene, ko sam, sa kim se družim, on joj oprostio i kaže da je ponosan, jer zna da joj neće faliti dlaka s glave, ali je saznao da je varala i njega i mene. On joj slao lovu, ja je vodim na ručkove, sve, a ona vara okolo. Vrati se ona u Srbiju, ispričamo se mi. Kao što su Sanju znali, jedina devojka za koju je moje društvo znalo je za Sanju i nju – ispričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar