Radio Balkanfox

SLAĐANA MILOŠEVIĆ U SCENIRANJU NA KURIR TV! Pop-rok ikona iskreno: Odbacuju ljude kao što sam ja, u školi sam uvek imala PROBLEMA!

Podelite ovu vest


Pop-rok ikona, Aleksandra Slađana Milošević, ovonedeljni je gost u emisiji Sceniranje. Mnoge generacije su uz njenu muziku i pesme stasavale, a ona je otkrila sada da je u školi imala problema, a da i dan danas odbacuju ljude kao što je ona.

Sladjana Milosević
foto: Kurir

“Ne znam kako mi polazi za rukom da budem sređena uvek. Shvatila sam da je jako teško izdržati na sceni u Srbiji, a nemati podršku koju imaju druge svetske zvezde. Ja sam nekada imala veći tim, sad to nije moguće. Dogodile su se neke čudne stvari u mojoj karijeri. Sada odbacuju ljude kao što sam ja. Imamo primer da se nekim ljudima daje pažnja, a neki koji sede u izolaciji 11 godina i pišu enclikopediju niko ne obraća pažnju”, rekla je Slađana na početku pa dodala:

“Kolege me kopiraju bez blama, ranije je bilo lepše. Tada su pričali da vole moj stil i da vole da me imitiraju. Kod nas je sramota imati uzora, sramota priznati da nisi najbolji, ljudi su sujetni, egocentrični, sebični, uzimaju sve za sebe. To nije dobro za celo društvo”, rekla je umetnica, pa otkrila da li je uvek bila drugačija.

“U školi sam uvek imala problema. Ja nikada nisam morala da učim, dovoljno mi je bilo da sedim na času i zapamtim. To je svima smetalo, plus što sam bila u muzičkoj školi i takmičila sam se. Bila sam talentovani violinista”, rekla je ona.

Sladjana Milosević
foto: Kurir

OVDE MOŽETE DA GLEDATE KURIR TELVIZIJU

Kurir.rs/M.M.


KurirIzvor:Kurir

Radio Balkanfox

Dodaj komentar