Radio Balkanfox

Slavna pevačica preminula u 39. godini: Sara izgubila bitku protiv opake bolesti


Pevačica Sara Harding, članica nekada popularnog ženskog benda The Girls Aloud, danas je preminula u 39. godini nakon duge i teške borbe sa rakom dojke.

Potresne vesti objavila je njena majka Meri na Instagramu.

– Sa srcem punim tuge obaveštavam vas da je moja lepa ćerka Sara nažalost preminula. Mnogi od vas znaju za Sarinu borbu sa rakom i koliko se snažno borila od dijagnoze do poslednjeg dana. Jutros je mirno otišla. Želela bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci prošle godine. Sari je to značilo i dalo joj je veliku snagu i utehu to što zna da je voljena. Znam da ne bi volela da je pamtite po borbi protiv ove strašne bolest – bila je velika zvezda i nadam se da ćete je se tako i sećati”, napisala je Meri.

Podsetimo, Sara je u martu ove godine izdala knjigu “Hear Me Out” u kojoj je između ostalog opisala je svoju borbu protiv raka.

- U decembru mi je lekar rekao da će mi predstojeći Božić verovatno biti poslednji. Ne žeim tačnu prognozu. Ner znam zašto bi to iko želeo. Ono što mi je sada važno jeste da mi je udobno i da nemam bolove. Trudim se da živim i uživam u svakoj sekundi svog života, koliko god da još traje. Tokom svega ovoga, ponekad popijem čašu vina ili dve jer mi pomaže da se opustim - napisala je ona.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar