Radio Balkanfox

SLOBA RADANOVIĆ SE ŽENI! Isplanirao je i PROSIDBU i to na doček Nove Godine!

Prema rečima navodno bliskih prijatelja, Radanoviću ne smetaju ni Jelenina deca i neuspeli brak.

– Sloba je zaljubljen do ušiju. Nijednu devojku ne vidi od Jelene. Mnoge žene ga startuju, pišu mu na društvenim mrežama, ali on sve to kulira. Uplovio je u mirnu luku i baš mu prija. Toliko mu je lepo da razmišljai o ženidbi. Naravno, to joj nije rekao, ali njegovi prijatelji predpostavljaju da će je zaprositi za doček Nove godine. Ništa me ne bi iznenadilo da to uradi tačno u ponoć, jer će zajedno ući u 2020. na njegovom nastupu u Beogradu. Sa njim će pevati i Svetlana Ceca Ražnatović, pa prilika može biti baš romantična – navodno priča izvor Starsa blizak Slobodanu.

Prema njegovim rečima, Jelena se zarekla da se neće ponovo udavati, ali je toliko odlepila za Slobom, da je promenila mišljenje.

– Njena drugarica mi je rekla da bi se bez razmišljanja udala za Slobu, ukoliko bi je zaprosio. Istina je da je zbog veze sa njim imala i ona mnogo problema, ali emocije su jače od svega. Njima je za sad lepo, ali ne mogu večno da budu momak i devojka. Oboje su zreli ljudi – završava izvor.

Kupite SCANDAL! Zorica i Kemiš GASE GRAND! UNAJMILI ADVOKATE DA SRUŠE POPOVIĆEVU IMPERIJU! EVO ŠTA JE DRAGANA MIRKOVIĆ PORUČILA CECINOM SINU! Severina TRAŽI POMOĆ EU! (VIDEO)

scandal!Ivan Vučićević

Skandal

Radio Balkanfox

Dodaj komentar

Dnevni horoskop