Radio Balkanfox

Slupala auto pijana i kasnije na sudu oborila optužnicuUprkos tome što je drugi vozač u sudu trvrdio da je Ridingsova delovala pod uticajem alkohola i da je zaplitala jezikom, ona je nastavila svoju priču i ostala pri tome da je bila trezna tokom incidenta, dodajući da se napila tek kada je stigla kod drugarice i da je tražila alkohol kako bi se oslobodila stresa i šoka koji je doživela tokom udesa.

Prijateljica optužene izjavila je kako se Ridingsova pojavila na njenim vratima potpuno utučena i uplakana, pre nego što je zatražila da popije nešto. Kako je drugarica izjavila sudu: “Moja je greška jer sam joj dala čitav litar vodke. Neću da lažem, ona je vrlo brzo pila i bila je vidno pod stresom”. Kako je drugarica dodala, ona nikada ne bi pustila svoju prijateljicu da vozi pijana kući, posebno zbog toga što je ona kupa njene dece.

U donošenju odluke sudska porota iznela je da veruje kako je svedočenje drugog vozača bilo jasno i kredibilno, nalazeći da je izjava gospođe Ridings konfuzna, emotivna i povremeno potpuno zavaravajuće, dok je okarakterisala svedočenje njene drugarice za Oskara. Tužilaštvo nije uspelo da dokaže svoj slučaj, tako da je Ridingsova oslobođena svih optužbi i snimljena je kasnije kako slavi izvan suda sa svojom drugaricom. Gospođetina pre svega.

N.Đ.

Muski magazin

radiobalkanfox

Dodaj komentar