Radio Balkanfox

Smatra da o njenoj majci treba SERIJA da se snima!


ANASTASIJA OTKRILA ŠTA JOJ JE CECA REKLA O "ZVEZDAMA GRANDA": Smatra da o njenoj majci treba SERIJA da se snima!

Anastasija Ražnatović, Foto: Instagram printscreen

Zbog burnog života pevačice Svetlane Cece Ražnatović mnogi komentarišu da bi mogao i da se snimi film o svemu što je doživela, a isto to mišljenje deli i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram printscreen

Jesam, razmišljala sam u više navrata. Mislim da to ne bi moglo da stane u film, pre u neku seriju. Život njen je baš onako bogat, sa mnogo iskustava, tako da mislim da to ne bi moglo da stane u film – ispričala je Anastasija, a potom dodala i da li se može očekivati i od nje da će biti deo takvog projekta.

Nikad ne reci nikad, možda nešto i planiram, šalim se – dodala je ona.

S obzirom na to da je postao trend da se pevačice oprobaju u svetu glume, Anastasija to podržava.

Okej mi je apsolutno to što su moje koleginice angažovane u svetu glume, ali kada je neko talentovan za to, jer kad nije, onda uništi sve.

Na kakve utiske je Ceca ponela sa snimanja prve emisije „Zvezde Granda”, Anastasija je dala samo pozitivan odgovor.

Rekla mi je da joj je bilo prijatno i da je uživala, smejala se i da misli da će biti odlična sezona – rekla je Anastasija i istakla da je majku podržala u toj odluci:

Podražala sam je kada je trebalo da donese odluku da bude deo žirija „Zvezda Granda”. Treba malo promeniti energiju, ona je neko ko je najbolji u svom poslu, definitivno. Mislim da može mnogo da pomogne kandidatima i da donese pravu odluku. Jednostavno, od koga bolje učiti nego od najboljeg – rekla je Anastasija.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso/24sedam)

Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar