Radio Balkanfox

Smršala je 20 kilograma i tek je na POLA PUTA! Planira DA SE ISTOPI! (FOTO)


SKINULA SE VODITELJKA DNK I POZIRALA NA JAHTI: Smršala je 20 kilograma i tek je na POLA PUTA! Planira DA SE ISTOPI! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je krenula u borbu protiv viška kilograma i rešila da oslabi za čak 50. Ona je, kako kaže, tek na pola puta do konačnog cilja i tvrdi da je to rezultat velikog rada, odricanja, ali i psihičkih lomova s kojima je uspela da se izbori i nastavi ka cilju.

Natasa Aksentijevic
foto: Damir Dervišagić

Sada je na svom Instagram profilu objavila fotku sa jahte u kupaćem kostimu uz opis:

– Ćao ovo sam ja, Nata. Je*eš mi sve, ako mogu tako da kažem, nije tako teško i strašno kao što sam mislila. Skinula sam preko 20kg i znam da nisam još za “fotku sa jahte” ali morala sam. Jeste da sam imala čitav tim koji mi pomaže, ali verujte mi snaga je samo u nama samima. I ide lako. Došla sam do velikih saznanja i otkrila sam tajne koje ću podeliti sa vama. Zahvalana sam svima koje sam srela na tom putu. Tek sam na pola puta, planiram da se istopim. Ono što je najvažnije je da pucam od zdravlja, snage i energije.
Voli vas vaša Nata (i da ako mogu opet dodam samo: je*eš mi sve mnogo više volim da vozim brod nego da se kerebečim po pramcima, palubama…), napisala je Nataša.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

SVE JOJ BOJE DOBRO STOJE! BRESKVICA PROMENILA IMIDŽ: Pevačica se pohvalila novom frizurom, mnogi je ovakvu ne bi PREPOZNALI!

00:03

SVE JOJ BOJE DOBRO STOJE! BRESKVICA PROMENILA IMIDŽ: Pevačica se pohvalila novom frizurom, mnogi je ovakvu ne bi PREPOZNALI!

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar