Radio Balkanfox
Snajka Ivice Dačića o ljubavi sa Lukom, otkrila kako se slaže sa njegovim roditeljima, pomenula i svadbu!

Snajka Ivice Dačića o ljubavi sa Lukom, otkrila kako se slaže sa njegovim roditeljima, pomenula i svadbu!

Pevačica Milica Jokić, koja je u emotivnoj vezi sa sinom predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića, otkrila je detalje veze sa Lukom i kako sve počelo među njima.

Alo

 

Gospodine Dačiću, ja volim vašeg sina. Da, evo, javno to kažem – rekla je pevačica sa osmehom. To se političaru baš dopalo.

Drago mi je kad to čujem. Treba da se volite i čuvate jedno drugo. I ja sam se na prvi pogled zaljubio u svoju suprugu. Inače, Milica je divna i vaspitana devojka i od prvog trenutka kad samo se upoznali lepo smo je prihvatili – otkrio je on.

Milica je otkrila kako je zavela Dačićevog sina.

Mi smo bili dobri drugari. Godinama smo se družili. Kad smo shvatili da se dopadamo jedno drugom, odlučili smo da otpočnemo vezu i baš nam je lepo – rekla je ona.

Privatna arhiva

 

S obzirom na to da je visokom funkcioneru rođendan 1. januara, ona mu je među prvima čestitala.

Želim vam sve najlepše. Da nam budete živi, zdravi i srećni. Sve želje da vam se ostvare, kako rođendanske tako i novogodišnje – rekla je Milica.

U Lukinoj kući se stalno peva. Gospodin Dačić i ja smo uvežbali pesmu “Ponoć”. Ta pesma mu je omiljena. Lukin tata odlično peva. Inače, osim što pevamo, vodimo i političku debatu. Moji roditelji su oduševljeni Lukom, a savršeno se slažem i s njegovom mamom, koja je predobra žena – poručila je Milica.

A na pitanje da li će se u 2022. godini čuti svadbena zvona, Milica odgovara: – Lepo nam je i uživamo. Nas dvoje smo mladi, želimo da putujemo, a biće i toga.
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar