Radio Balkanfox

SNEŽANA SE IZVINILA ALEKSANDRI Voditeljka komentarisala “plastični” izgled pevačice, pa joj poslala poruku: “Biram reči”

Podelite ovu vest


Sukob između Snežane Dakić i Aleksandre Mladenović nastao je nakon što je voditeljka prokomentarisala fizički izgled pevačice, na šta joj je pevačica poručila da bi prvo trebalo da – pogleda sebe.

Snežana Dakić

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Snežana Dakić

Voditeljka je naglasila da nikada nije rekla da je Aleksandra ružna.

– Ja nikada za bilo koga ne bih upotrebila reč ružan jer je to diskriminišući pojam, a ja se tako ne izražavam… Ako komentarišem nečiji izgled i hoću da ga ispljujem, ja to radim biranim rečima, tako da nikoga ne vređam, eventualno to može nekom da se ne svidi. Kada sam videla taj članak ja sam uzela telefon i napisala joj poruku direktno na Instagram da joj se izvinim ako su je moje reči na bilo koji način uznemirile i da mi je žao što je izašao tako lažan naslov jer ja to tako nisam rekla – rekla je Snežana.

Aleksandra Mladenović

Foto: N. Jovanović / RAS Srbija

Aleksandra Mladenović

– Odgovorila mi je da je članak jeste puno uznemirio. Ja ne znam puno detalja iz života pevačica, tako da ne znam da je ona imala hormonski poremećaj i da joj je oticalo lice i da se u njemu više skupljala tečnost. Otkud bih ja to znala?! – dodala je Dakićeva.

– Nezahvalno je komentarisati tuđi izgled i ja se trudim da nikoga ne ispljujem. Susret sa egom i tom tvojom reakcijom ega Ko je on? Šta će on o meni da misli? Zna li on ko sam ja?, to dođe na red tek u nekim zrelim godinama, a neki ljudi se nikad ne preispitaju da li možda oni burno reaguju iz ego-pozicije – dodala je Snežana.

Snežana Dakić

Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija

Snežana Dakić

– Nije lako istrpeti kritiku i ne braniti se, nije lako ni prihvatiti objektivnu kritiku jer to zahteva zrelost. Zato je lakše kad sam sa sobom raščistiš da li taj neko o tebi priča iz nekih svojih motiva ili ga je neko isprovocirao, što nema veze sa mnom – istakla je Dakićeva za “Grand Magazin”.

Aleksandra Mladenović

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Aleksandra Mladenović

Podsetimo, Aleksandra se razbesnela kad je saznala za postupak Dakićeve.

– Nebitna mi je ona totalno, neka ta Dakićka pogleda prvo sebe, a onda neka komentariše druge. Kakvu bre veliku estetsku transformaciju sam ja uradila?! Ispada kao da sam sva izoperisana. Lepo je Sanja Marinković rekla da deluje kao da sam samo korigovala usta što je tačno, a da je sve ostalo posledica gojaznosti – rekla je Aleksandra za “Star”.

– Poznato je već da sam imala taj hormonski disbalans, zato mi je lice natečeno, a ne zbog pumpanja jagodica ili ko zna čega. Još malo je ostalo od terapije i biće sve u redu – rekla je tad pevačica.

VIDEO Aleksandra Mladenović: Ugojila sam se svuda gde treba

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar