Radio Balkanfox

Snimile su HIT DUET, a sada više nisu u dobrim odnosima


I.H.R |

Milica Todorović i Emina Jahović u vreme saradnje jedna o drugoj govorile su sve najlepše i međusobno su se veoma podržavale. Navodno se odnos koleginica promenio i njih dve više nemaju komunikaciju.

Emina i Milica Todorović • youtube

– Njih dve su bile super, ali su sada zahladneli odnosi i prestale su da se čuju. Emina na VIP druženje povodom prezentacije njene kozmetičke linije, nije ni pozvala Milicu, a ovaj joj nije ni čestitala. Neke kolege su na svoje društvene mreže kačile slike Emininih proizvode ali se bivša drugarica Milica nije oglasila. Baš kao što ni Emina njoj nedavno nije čestitala rođendan – ispričao je izvor nedavno, a prenose mediji, ipak, nakon ovih navoda Milica i Emina nisu se oglasile.

Milica Todorović
Milica Todorović

Međutim, sukob Milice Todorović i Emine Jahović zasigurno se desio, a Emina je otišla korak dalje od zahladnelih odnosa, naime, ona na Instagramu više ne prati Milicu, čime je jasno stavila do znanja da je ne interesuju dešavanja u životu nekadašnje drugarice.

Emina Jahović
Emina Jahović

Sa druge strane Milica još uvek prati Eminu, a o detaljima sukoba, obe strane još biraju da ne govore javno, piše Pink.rs.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar