Radio Balkanfox

Sofija Milošević pokazala neverovatnu figuru u bikiniju: Nikad provokativnije istezanje na terasi


Manekenka Sofija Milošević uživa s porodicom u Španiji, odakle je objavila fotografije u bikiniju kojima je sve oduševila.

Sofija je za ovu priliku pozirala u minijaturnom roze bikiniju na terasi i baštenskoj garnituri i tom prilikom pokazala zanosnu i izvajanu figuru, koja je mnoge ostavila bez teksta.

Leto se ne završava – napisala je Miloševićeva pored slika na kojima je vidimo dok se uvija na krevetu, ali i isteže na terasi.

“Predivna si”, “Kao da se nisi porodila”, “Telo za medalju”, “Blago Joviću”, “Prava si mačka”, “Odlično izgledaš”, neki su od komentara.

Podsetimo, Sofija i njen partner, fudbaler Luka Jović, sa kojim manekenka ima sina Alekseja, planirali su svadbu za ovu godinu, međutim, zbog pandemije korona virusa rešili su da pomere venčanje.

- Iako se stvari polako vraćaju u normalu i situacija sa pandemijom se poboljšava, odlučili smo da ipak sačekamo sledeću godinu i budemo apsolutno sigurni da nikoga ne izlažemo riziku. Uz sve to, svi znamo da je organizacija venčanja dug proces, tako da uskoro krećemo da se bavimo time i ako Bog da, sledeće godine u ovo vreme ćemo biti venčani - rekla je manekenka ranije.

Sofijine najnovije fotografije u bikiniju pogledajte u galeriji iznad (2, 3. i 4.), kao i još neka njena izdanja.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar