Radio Balkanfox

ŠOK U BRITANIJI, ISPLIVALA POSLEDNJA ŽELJA KRALJICE ELIZABETE II! Ljudi oko zanemeli, OVO ŽELI?

Podelite ovu vest

Iako je Bakingemska palata do sada demantovala sve ove nadove, magazin Globe ponovo piše kako kraljica neće još dugo živeti, a sada su otkrili i njenu navodnu poslednju želju.

foto: EPA/WILL OLIVER

Naime, kako je otkrio izvor, skandal koji je potresao kraljevsku porodicu krajem prošle godine u kojem je njen najdraži sin, 60-godišnji princ Endrju (60) upleten u seks aferu u kojoj je preminuli Džefri Epstajn osuđen kao seksualni predator, naneo je mnogo štete dvoru. Ali, sada je došlo vreme da spomenuti princ za to i plati.

Iako se princ Endrju svojevoljno odrekao kraljevskih dužnosti, baš kao što su to uradili i princ Hari i Megan Markl, za 94-godišnju kraljicu to nije bilo dovoljno te ga je sada odlučila razrešiti i njegove titule.

Kako navodi neimenovani izvor, poslednja kraljičina želja pre smrti je da svom sinu oduzme kraljevsku titulu zbog lošeg publiciteta koji je u poslednjih nekoliko mjeseci donio dvoru.

Endrju je je izgubio reputaciju, kraljevski posao, platu, a uskoro će i titulu. Ne može izbeći suočavanje sa zakonom. Dobiće što je zaslužio‘, zaključio je izvor.

(Espreso.rs/Kurir)
Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar