Radio Balkanfox

“Spala je na 45 kilograma! Sledi borba za mog heroja!” Ponovo se oglasio Laća povodom zdravstvenog stanja Marine Tucaković!


I.M. |

Sin Marine Tucaković Milan Laća Radulović se zahvalio svima na podršci koju pružaju njegovoj majci koja se godinama bori protiv opake bolesti, a sada se oseća veoma loše.

Milan Laća Radulović i Marina Tucaković • Rajko Ristić, RAS / RAS Srbija

Naime, Laća je istakao da sada sledi jedna velika borba:

– Hvala svima na podršci. I na tome što su svi divni ljudi dokazali da dobro i dalje postoji. Sledi borba. Za moju majku. Mog heroja. I sve što je učinila za nas. Žilavi smo. Ne damo se.

Milan Laća Radulović
Milan Laća Radulović

– Došao je tehničar koji joj je dao deksazon i aminoflin. Lakše diše, ali i dalje je loše. Mama je već danima jako loše, prošla je poslednji proces hemioterapije koju je jako loše podnela. Ima otprilike 45 kila. Jako loše podnosi njen organizam sve što se dešava. Poslednjih dana je jako, jako loše. Trebala je da ide i na zračenje, međutim, preslaba je za zračenje, gledamo šta će biti dalje – rekao je Laća za domaće medije.

– Danas se desilo to da je imala naglo gušenje, bukvalno mi je rekla da misli da će umreti. U tom trenutku sam pozvao hitnu pomoć, našu bolničarku koja nije mogla da dođe. Hitna me je potom uputila na patronažnu službu – rekao je tekstopisac, te otkrio da tada stvari peuzme u svoje ruke.

– Preuzeo sam stvar u svoje ruke i u svom tom ludilu i panici traženja ljudi, okačio sam tvit kako bi što pre reagovao da mi majka ne umre – dodaje Laća.

Marina Tucaković
Marina Tucaković

Podestimo, jutros je njen sin Laća obavestio javnost da je njegova mama u veoma lošem stanju i da ne može da diše.

Potom se oglasio i njen suprug Aleksandar Radulović Futa koji je veoma zabrinut za Tucakovićevu.

– Marina ne može da priča, ne oseća se dobro, nije dobro. Čujemo se drugi put – kratko je odgovorio za medije, dok je sin Laća za Kurir rekao: “Imajte samo dobre misli”.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar