Radio Balkanfox

“Spavam s bivšim dečkom, jer sadašnji, iako je bogat, ne može seksualno da me zadovolji”

Podelite ovu vest

Jedna devojka nalazi se u trouglu koji čine ona, njen dečko i njen bivši dečko

Devojka iz Britanije obratila se pshilogu za pomoć jer se nalazi u vrlo nezgodnoj situaciji. Trenutno je u vezi sa dečkom koji je jako zgodan i bogat. Potiče iz imućne porodice. Ima veliku kući i dobar auto, ali ne može da prestane da viđa bivšeg.

– Jedini problem je što me u seksu uopšte ne zadovoljava jer nije obdaren. Upoznali smo se na sajmu zapošljavanja dok sam ja tražila posao, a on stajao ispred štanda svoje IT firme. Flertovali smo, a na kraju razgovora mi je dao svoj broj telefona i rekao mi da mu se javim. Počeli smo da izlazimo. Nije me odmah zvao kod sebe kući što me je oduševilo. Posle nekog vremena predložio je večeru kod njega u stanu. Nakon večere počeli smo starstveno da se ljubimo kada je on napravi šalu da najbolje stvari dolaze u malom pakovanju. Kada smo se zbližili bilo mi je jasno na šta je mislio. On je jako ljubazan i pažljiv prema meni, kupuje mi divne poklone, ali u seksu me ni malo ne zadovoljava- napisala je ova devojka i objasnila zašto je sada opet privlači bivši.

– Moj bivši me nikada nije izvodio na večere niti mi kupovao skupe poklone, ali seks s njim je neverovatan. Svaki put kada se sastanemo vidim da mi to mnogo nedostaje. Volim svog sadašnjeg dečka, ali ne znam kako da rešim to nezadovoljstvo- zaključila je.

Ljubav, preljuba, varanje, krevet, seks, par

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Odgovor psihologa:

Da li si sigurna da voliš sadašnjeg dečka ili su u pitanju samo pokloni i izlasci na večere? Da li bi ga volela da nema posao i novac?

Imala si odličan seks sa bivšim pa ne mogu da te ne pitam- Zašto si uopšte raskinula vezu sa dobrim ljubavnikom? Da li te njegov nedostatak novca odbija?

Prirodno je želeti dobre stvari u životu, ali ti moraš da odlučiš šta je za tebe prioritet. Manjak centimetara verovatno nije problem kod tvog sadašnjeg dečka već nedostatak samopouzdanja ili seksualnog iskustva.

Na tome možete zajedno da radite. Ako ti srce nije uz sadašnjeg momka onda nemoj da mu radiš iza leđa jer to nije dobro za tvoje samopouzdanje. Na kraju krajeva, možda samo treba da sačekaš na onog pravog muškarca koji će zadovoljiti sve tvoje potrebe – zaključio je psiholog.

(Telegraf.rs/B.K.)

Telegraf

Radio Balkanfox

Dodaj komentar