Radio Balkanfox

Sprema se neviđeni šou! Miljana u Zadruzi sa obe sestre i majkom Marijom?


Rijaliti-zvezda Miljana Kulić, već je potpisala ugovor za petu sezonu najgledanijeg rijalitija, dok njene sestre i majka navodno ovih dana sa producentima dogovaraju detalje svog ulaska.

Najpopularnija iz porodice Kulić, Miljana, potvrdila je da će ući u kontroverzni rijaliti.

– Miljana je već bila na sastanku sa čelnicima Pinka, dogovorivši i honorar i uslove za svoj ulazak u Zadrugu 5. Ona učestvuje od prve sezone rijalitija, pa je taj sastanak trajao vrlo kratko. Sve su dogovorili za desetak minuta – priča izvor.

Kako bi poslednja sezona bila i najbolja, produkcija je navodno odlučila da u rijaliti uvede i Miljaninu majku Mariju, ali i sestre Tijanu i Anu.

- To će biti prvi put da sve tri sestre Kulić budu u rijalitiju. Tijana i Ana uveliko pregovaraju sa produkcijom i uskoro bi trebalo da potvrde svoje učešće. Majka Marija će u rijaliti ući nešto kasnije, najverovatnije oko Nove godine, dok ne završi terapiju... - priča izvor.

U rijaliti, ipak, neće ući Miljanin otac.

- Miljana, Tijana i Ana su karakterno totalno drugačije, pa ćemo sigurno gledati njihove česte svađe. Gledaocima će biti zanimljivi i ljubavni životi Miljaninih sestara. U Nišu je izbio skandal kad se saznalo da je Tijanin dečko optužen za ubistvo, a mlađa Ana je sve zaprepastila kad se pročulo da se zabavljala sa 15 godina starijim profesorom iz Medicinske škole! - nastavlja izvor Informera i dodaje kako je siguran da će zadrugari odlepiti za Miljaninim sestrama:

- Obe su prave bombe, na Tik toku i Instagramu često poziraju u kupaćem. Sigurno će imati mnogo udvarača u Zadruzi.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar