Radio Balkanfox

SPREMAN SAM MNOGO GORE, TEK ĆETE DA VIDITE! Mensur zapretio cimerima, poručio svima da SPREMA HAOS! (VIDEO)


Mensur Ajdarpašić ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao podelu budžeta Lepog Miće.

– Što se mene tiče, sviđa mi se kako je Mensur strateški odradio, meni ova situacija nije čudna, ni oko malih budžeta, znam gde sam došao, znam šta sam prošao, izdržao sam mnogo gore stvari u Zadruzi 3! Ovo nije kukanje, ja sam spreman na sve to i mnogo gore! Videćete sve, ovo vam je super i luksuz za ono što vam tek dolazi – rekao je Mensur.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen

– Ja nisam nezadovoljna, stavili ste me u koš sa svima koji su se žalili, želim samo svoje mišljenje da kažem, jako sam zadovoljna i logično mi je da mi date malo ili srednji budžet, s obzirom da me ne poznajete – poručula je Anđela.

– Sami ste krivi što nemate svoje mišljenje, vi ste birali Miću, ovo je jedina prilika da sami izaberemo, nije mi jasno ni odakle vam ideja da će vam Mića dati veliki budžet – komentarisala je Aleksandra Subotić.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

MENSUR STIGAO U VILU KARIĆA: Uleteo u RADOVE, OSMAN pravi apartman za JOVANU i STEFANA, Ajdarpašiću poželeo pobedu u ZADRUZI

00:42

MENSUR STIGAO U VILU KARIĆA: Uleteo u RADOVE, OSMAN pravi apartman za JOVANU i STEFANA, Ajdarpašiću poželeo pobedu u ZADRUZI

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar