Radio Balkanfox

SPREMITE SE ZA POTPUNI HAOS! Svi LJUBAVNICI Lune Đogani ULAZE U ZADRUGU 4?! Sloba, Marko i Gastoz pod ISTIM KROVOM! A evo koliko im je HONORAR!

Podelite ovu vest

– U „Zadruzi 4“ se neće naći samo oni koji su ostavili traga u rijaliti programima Farma i Zadruga, već i oni koji su se emitovali na drugim televizijama, kao što su „Parovi“, „Maldivi“, „Veliki brat“, a koji su se izdvojili po nečemu – ispričao je izvor.

(VIDEO) ŠOK! MILJKOVIĆ IŠAO U HOTELSKI WC ZBOG JELENE? Mima raskrinkala Marka, Luna gutala knedle! Zavladao HAOS za crnim stolom!

(FOTO) NEVIĐENI SKANDAL TRESE ZADRUGU! Maja Marinković uhvaćena u krevetu sa drugim oženjenim muškarcem! Janjušu NAŠLA ZAMENU?!

instagram/slobaradanovic

-Osim Mikija Đuričića, Kristijana Golubovića, Stanije, Jelene Golubović, Zmaja od Šipova i drugih, videćemo i sve Lunine ljubavnike koji su takođe bili učesnici ili pobednici rijalitija koje smo gledali na domaćim kanalima – ispričao je izvor!“.

instagram/luna_djogani

Marko Miljković kao pionir rijaliti formata, pojavio se u „Velikom bratu“ još pre 10 godina. Malo ko se seća njegove veze sa Enom Popov i da je prvi imao seks pred kamerama, ali ga zato svi znaju po burnoj vezi sa Lunom Đogani s kojom je i danas.

– Veza Slobe i Lune je obeležila „Zadrugu 1“ i nemoguće je da se ta dva aktera ne nađu u novoj sezoni. Marko, kao njen aktuelni parter, ali i Gastoz koji je nekoliko sezona učestvovao u „Parovima“ i čak dva puta odneo pobedu, praviće im društvo – ispričao je izvor.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kako je još rekao, učesnici će imati vrtoglave honorare, jer će oni, uz Kristijana i Staniju biti okosnica „Zadruge 4“.
Izvor:Informer

Radio Balkanfox

Dodaj komentar