‘SRAMOTNO I NEPRIMERENO!’ Voditeljke završile na sajtu za odrasle!

Podelite ovu vest


N.M. |

Srpske voditeljke, među kojima su i Slađana Tomašević, Bojana Ristivojević i Snežana Dakić, našle su se u središtu skandala kada je jedan sajt za odrasle objavio foldere sa njihovim fotografijama.

Slađana Tomašević, Bojana Ristivojević i Snežana Dakić
Slađana Tomašević, Bojana Ristivojević i Snežana Dakić • Goran Srdanov, RAS, Dušan Milenković / RAS Srbija

– Sramotno, besmisleno i neprimereno. Sigurna sam da će nadležne institucije rešiti slučaj i pronaći ljude koji se bave tim glupostima. Nije mi drago ako sam se našla na takvom sajtu. Ne vidim potrebu da me neko stavlja u takve uloge – ispričala je Tomaševićeva za “Kurir”.

– Verujem u rad naših nadležnih organa i da će se brzo rešiti ovaj slučaj – dodala je Ristivojevićeva, kojoj, takođe, nimalo nije prijatna činjenica da se njene fotografije sa društvenih mreža nađu u jednom takvom kontekstu.

Bojana Ristivojević
Bojana Ristivojević • Uroš Arsić / RAS Srbija

– Ovakve stvari se moraju sankcionisati jer vređaju čast i kaljaju ugled. Otvaraju mogućnost za neprimerene i uvredljive konotacije, za spinovanje koje narušava duševni mir. Moj Instagram nalog je otvoren i svako ima pravo da ga tumači na svoj način – istakla je Dakićeva za spomenuti dnevni list.

– Ali na njemu nema ništa p***ografsko niti eksplicitno. I zato je nedopustivo da se dovodi u kontekst nekog p***o-sajta. Dobro je da se sajber kriminalac locira, kazni i pokaže za primer!

Snežana Dakić
Snežana Dakić • Goran Srdanov / RAS Srbija

Iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA saopšteno je da je formiran tim koji je, nakon analitike, dokaze o ovom krivičnom delu prosledio policiji i tužilaštvu jer je reč o “ženama koje se bave javnim poslom, imaju svoje porodice i degutantno je da se nalaze na takvim sajtovima, bez njihovog znanja i odobrenja”.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar