Radio Balkanfox

Srpska Monika Beluči trudna


instagram.com

Marija Petronijević postaje majka

 

Naša uspešna glumica Marija Petronijević uspela je da sakrije od očiju javnosti da je u drugom stanu, sve do skoro. Ova prelepa glumica će uskoro postati majka, a čestitke stižu sa svih strana. 

 

 

Ono što je poznato jeste da se Marija Petronijević potpuno povukla iz medija, spakovala je kofere i otputovala daleko. Ona se vratila u rodno selo Visibaba, posvetila se sređivanju velikog imanja. Marija nije krila da je mir, blagostanje i sreću pronašla na zelenom prostranstvu u selu.

– Teška je ovo godina za stočare, ratare, poljoprivredike i seljake. Mraz i kiša su zahtevali ponavljanje setve, nastavilo se sa gradom, a kasnije sa sušom… Cena žitarica i stočne hrane se skoro udvostručila, a cena žive vage smanjila zbog odustajanja mnogih od stada i uzgoja životinja koje su ponudjene tržištu. U vremenu u kom borba sa nevidljivim neprijateljem (koronom) još uvek traje, gde cene svega neophodnog za život skoro svakodnevno rastu, ne dajem sebi za pravo da se odmaram na nekoj dalekoj ili turističkoj destinaciji, jer… jednostavno nije vreme za to, nije moje vreme za to – navela je ona.

 

 

Podsetimo, Marijinu lepotu su mnogi upoređivali sa planetarno poznatom glumicom Monikom Beluči, a njen prirodni izgled uvek je bio na meti prelepih komentara. 





Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar