Srpski pevač OŽENIO PRIJATELJICU SVOJE BIVŠE SUPRUGE A o prljavom vešu njegove porodice i dan danas bruji Srbija

Podelite ovu vest


Denser i pevač, Đole Đogani, nekada je bio oženjen sa Slađanom Delibašić, sa kojom ima dve ćerke, a danas je u srećnom braku sa Vesnom.

Slađa Delibašić, Đole Đogani

Foto: RAS / RAS Srbija

Slađa Delibašić, Đole Đogani

Naime, Slađa i Đole su 10 godina bili u braku, i imaju dve ćerke. Nakon razvoda se Đole venčao sa Vesnom koja je bila članica grupe i koju je Slađa učila prvim koracima prepoznatljivog plesa.

Denser i njegova sadašnja supruga su dugo zajedno i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Imaju i dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru.

Đole je svoju karijeru počeo još davnih devedesetih kad je bio i veoma popularan. Ipak, i dan danas ima nastupe i radi a svojom suprugom Vesnom.

Đole i Vesna Đogani

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Đole i Vesna Đogani

Đole i Slađa su danas u veoma dobrim odnosima, a oko ćerki Silvije i Marinele su se uvek slagali.

Međutim, o porodici Đogani se već tri godine zaredom pričalo i pisalo u medijima, te je u javnost i iznesem prljav veš od strane njenih članova Lune, Gagija i Anabele Đogani. Anabela je sa jedne strane pričala da je stalno imala problem sa Đoletom i celom porodicom Đogani, da ju je suprug fizički i psihički maltretirao, dok je Luna potvrđivala i opisivala kroz kakav pakao je njen otac prolazio zbog droge.

Podsetimo, Đoletov brat Gagi je nedavno uhapšen zbog posedovanja kokaina, a ubrzo nakon saslušanja i pušten da se brani sa slobode. Nedavno je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo policiji privođenje Gazmena Đoganija, poznatijeg kao Gagi Đogani, pošto se nije odazvao pozivu.

– Nisam obavešten o tome da je trebalo da dođem danas u Tužilaštvo. Kad dođem u Beograd odmah ću se javiti kome bude trebalo – rekao je Gagi Đogani za “Kurir”. On se, inače, kako se navodi, trenutno nalazi u Crnoj Gori.

VIDEO: Vesna Đogani izazov u Knezu

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar