Radio Balkanfox
Šta je Ivica Dačić rekao kada mu je sin saopštio da ima devojku i KAKO JE PROTEKLO UPOZNAVANJE! Prvi intervju Luke Dačića i Milice Jokić!

Šta je Ivica Dačić rekao kada mu je sin saopštio da ima devojku i KAKO JE PROTEKLO UPOZNAVANJE! Prvi intervju Luke Dačića i Milice Jokić!

Podsetimo, Ivica Dačić rekao je da je spreman da postane deda, ali da su i sin i snajka još uvek mladi.

– Spreman sam da postanem deda, ali moja žena ima neke primedbe jer joj se ne sviđa da bude baba. Mi se tako šalimo, ali ja bih zaista volela. Sin mi je još mlad, snajka takođe. Sin ima 22, a snajka 20., ako da je to njihova stvar, ali ja bih voleo. Ja sam se oženio u 27. godini, moja supruga je imala 20. Oni ne razmišljaju sada o tome, proživljavaju svoje najlepše trenutke – rekao je Dačić tokom proslave svog 56. rođendana sa ekipom Informera

Luka, da li je Ivica strog roditelj?

– Kada treba, on bude strog ali inače nije pošto nije imao dovoljno vremena da provodi sa mnom i sa sestrom kada smo bili mali, pa je osetljiv na nas. Za razliku od majke, koja je strožija.

Ivici Dačiću buduća snajka priredila iznenađenje!

Za šta te tata najviše kritikuje? 

– Mene stalno opominje da moram da učim, da završim fakultet. Nikad me nije forsirao. On je meni i sestri rekao da sami odlučimo čime želimo da se bavimo i da će nas on podržati, da ne moramo da idemo njegovim putem.

ATA Images

Milica Jokić

Kako je izgledao trenutak kada si tati saopšto da imaš devojku? 

– Milica i ja smo se dugo družili, upoznali su je mnogo pre nego što će mi postati devojka. Saopštio sam im kod nas kući. Tata je bio oduševljen, rekao mi je da mu se dopada moj izbor, zato što je iz dobre porodice i zato što je lepo vaspitana.

Milice, kako je izgledalo upoznavanje sa Lukinim roditeljima, da li si imala tremu? 

– Prvo sam upoznala Lukinu mamu Sanju. Ona je jedna divna i normalna žena. Baš smo onako, slične i razumemo se. Lukinu sestru i tatu sam upoznala naknadno kod njih kući kada smo bili svi zajedno. Iskreno, malo sam imala tremu ali nije strašno. Oni su divni ljudi pa su mi olakšali.

ATA Images

Luka Dačić

Da li ti je Ivica dao neki savet?

– Luka je zaista jedan divan i skroman dečko i kod njega mi se najviše svidela ta skromnost i dobrota. Savetovao me je samo da ostanemo takvi kakvi jesmo i biće sve ok.

Svi te podržavaju kada je u pitanju tvoja karijera. Da li ti to imponuje? 

– Naravno, obzirom na to da sam na početku. Puno mi znači.

Luka, da li učestvuješ u biranju pesama? 

– Ja imam svoje favorite, ali je ona tu da odlučuje – kaže Luka za Telegraf.
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar