Radio Balkanfox

Šta ne trebate da menjate u životu kad ste u vezi – Muški magazinZatim i više nego važno SAMOSTALNO DONOŠENJE ODLUKA

Niko ne poriče da odluke koje se tiču vas dvoje, treba da donosite zajedničkim snagama. Razgovor, kompromis i težnja da se zadovolje obe strane nije ni malo lak zadatak, ali je vredan truda. Međutim, podsećamo vas da ste u periodu vašeg života kada niste bili u vezi, bilo itekako spospobni da donosite važne odluke po pitanju vaše ličnosti. Razmislite… vaša voljena osoba vas je možda primetila baš zbog vaše odluke da se učlanite u određenu teretanu, postanete deo nekog košarkaškog kluba, upišete određeni fakultet ili počnete da svirate neki muzički instrument. Te odluke i njima slične bile su samo vaše i napravile su od vas osobu kakva danas jeste, što znači da nikad ne treba da odustanete od samostalnog donošenja odluka. S druge strane voljena osoba će vas zbog te samostalnosti više ceniti i voleti.

Poslednje ali ne i najmanje važno, VREME ZA SEBE

Kako se ne biste osećali pod konstantnim pritiskom, jer ste stalno u društvu voljene osobe, poželjno bi bilo da oboje imate dovoljno vremena za sebe, tokom kog ćete se posvetiti stvarima koje vas lično ispunjavaju. Odnos sa vašom partnerkom bi trebalo da bude zasnovan na razumevanju u smislu da ista neće pomisliti kako nešto nije u redu, ako ste odlučili da jedno veče preskočite viđanje i provedete noć uz fudbalski derbi ili neki film po samo vašem izboru. Jedan od osnovnih temelja zdrave veze jeste razumevanje partnerovih želja i potreba, što znači da će ista sa više naklonosti gledati na vaše vreme koje provodite sami, ako i njoj isto bez ikakvog prebacivanja dopustite.

Zbog čega je ovo sve važno?

Pa kao prvo, pomenuta osoba vas sigurno ne bi ni primetila da ste neko ko nema prijatelje, ne izlazi, ne druži se, ne bavi se sportom, ne posećuje sportska dešavanja, nema sopstveni stav i mišljenje o životu, svetu, aktuelnim temama i dešavanjima. Važno je da ne izgubite iz vida činjenicu, da ste i pre sadašnje veze, pre bilo koje veze, imali život u kom ste uživali, radeći stvari koje vas ispunjavaju. Dakle potrebno je samo da pronađete način da voljenu osobu uklopite u sve to.

Muski magazin

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Site Statistics

  • Visitors today : 39
  • Page views today : 60
  • Total visitors : 18,227
  • Total page view: 21,319